Estrada BILE SU BLISKE

Prije smrti Amy pokrenula postupak za usvajanje djevojčice

Pjevačica je htjela posvojiti desetogodišnju Danniku Augustine s otoka Sveta Lucija s kojom se jako zbližila prije dvije godine

Britanski mediji otkrili su da je pjevačica Amy Winehouse prije smrti pokrenula postupak za usvajanje djevojčice s otoka Sveta Lucija. Desetogodišnju Dannike Augustine glazbenica je upoznala prije dvije godine i proces usvajanja trebala je završiti ovo ljeto jer je već imala pristanak Dannikinih roditelja koji nemaju dovoljno novaca da bi uzdržavali kćer, pa su zato i pristali povjeriti je Amy.

Djevojčica se nije odvajala od prerano preminule pjevačice kada bi ona došla na Svetu Luciju. Kako piše Sunday Mirror, zajedno su išle u šetnju plažom i na jahanje, a čak su jedna drugu zvale mamom i kćeri.

'Amy mi je bila kao majka. Ona me zvala svojom kćerkom. Radovala sam se životu s njom u Londonu. Ne mogu vjerovati da je više nema', rekla je Augustine. Dannikina baka uvjerena je da bi je Amy posvojila jer joj je uvijek govorila da je želi odvesti u Englesku i brinuti se za malenu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više