Estrada VITO PADOVAN:

Nisam bio blizu braka, nije došla ona prava

Zgodni vaterpolist Vito Padovan govori o kraju svoje karijere koji se bliži te o tome zašto još nije našao onu pravu

Vito Padovan uskoro će se morati suočiti s krajem svoje bogate karijere.

Za časopis Story rekao je kako se nosi s tom činjenicom. 'Bliži se kraj, nije definitivan, ali je blizu. Osjećaj je loš. Inače, nastavljam sa svakodnevnim treninzima, čak moram priznati da više treniram. Stalno sam u tom ritmu koji je važan zbog fizičkog i psihičkog stanja', rekao je Vito koji je zadnje tri godine u Saudijskoj Arabiji, a živio je u čak petnaestak zemalja.

'Teško mi je odabrati gdje mi je bilo najljepše između petnaest zemalja u kojima sam živio, svuda je bilo lijepo i posebno. Možda Nica, cijela ta obala je fantastična. Možda i zato što podsjeća na našu, iako je naša sigurno ljepša.'

Vito nikada nije bio blizu braka i u njega sve manje vjeruje.

'Još nije naišla prava osoba. Takve stvari dolaze same od sebe. Jednostavno nisam ni s kim pronašao taj neki sklad. I nisam baš bio blizu braka. Sve manje vjerujem u brak zato što mislim da ljudima danas to ne znači mnogo. Današnji je ritam života takav da se zanemarujemo. Možemo mi puno pričati, ali u stvarnom životu sve je drukčije', kaže Vito koji, priznaje, zna biti zahtjevan u vezi, a htio bi kad mu karijera završi raditi s klincima.

Inače, uvjeren je da ona prava mora doći. 'Naravno, ona će doći. Mora doći.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više