Estrada ANDREA ŠUŠNJARA:

Nema ništa novo osim ljubavi

Plavokosa pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara proslavila je prvu godišnjicu pjevanja u splitskoj grupi Magazin, a osim sezone pune koncerata, uživa u ljubavi s dečkom

U natrpanom rasporedu koncertima, pjevačica je za Stars otkrila da će svakako pokušati nekoliko dana uživati u moru i suncu na Visu gdje ima vikendicu te na Čiovu kod dečka Domogoja Beškera.

'Osvojio me iskrenošću i dobrotom. Možda sam više pala na karakterne osobine nego na vanjski izgled, ali ni tu nemam ništa protiv', zaljubljeno opisuje Andrea Domagoja. Riječi hvale ima i za njegove roditelje koji su joj super. Kaže da oni nisu povezani s njezinim poslom i svijetom estrade jer žive mirnim i povučenim životom.

'Gotovo se ništa nije promijenilo u ovih godinu dana osim što sam se zaljubila', zaključuje 24-godišnja Andrea i dodaje da uživa i u svom poslu te je trema još pomalo prisutna kao i kod prvih nastupa.

Mlada Andrea uskoro će zatvoriti jedno važno poglavlje u životu - diplomirat će na splitskom Filozofskom fakultetu na odsjeku za predškolski odgoj i čeka obranu diplomske radnje. Želja joj je jednog dana raditi u struci i otvoriti vrtić ili igraonicu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više