FASHION GURU

Ovo kao da je neka druga Andrea Šušnjara, više izgleda kao groupie Aerosmitha nego kao pjevačica poskočica Magazina

  • 28.12.2021 u 10:53

  • Bionic
    Reading

    Koncert grupe Magazin na glavnom trgu u Trogiru privukao je mnogobrojne građane, baš kao i našeg Fashion Gurua, a on nije slušao najveće hitove u izvedbi Andree Šušnjare, već se fokusirao na njezin modni izričaj

    Nije potrebno nabrajati, ali ova godina stvarno je posebna po svemu. Tako je i s Andreom Šušnjarom.

    Kao da je i nju promijenila, mogao bih reći stilski nabolje - ok, znamo da to nije baš tako i za to je potreban dugotrajan proces, a u Hrvata još duže traje jer kod nas sve ide puno sporije.

    Kad je vidim u kožnim hlačama i šljokastoj vesti, jer ipak je blagdanski duh u pitanju, te s kratkom plavom kosom, ovo kao da je neka druga Andrea.

    Možda je Magazin, ne znajući, promijenio pjevačicu? Ne, to je ipak naša stara Šušnjara. Kako je samo cupkala u ovim kožnim hlačama i tankim štiklama...

    • +3
    Andrea Šušnjara Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX

    Prije bi mi bila za groupie djevojku Aerosmitha nego za Magazin, a pogotovo to izgleda malo čudno kada krenu sa svojom sintesajzerskim poskočicama. Sve u svemu, ovo mi je kao da je došao Djed Mraz i donio mi poklon za Novu.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.