FASHION GURU

Iris Livaja ima sasvim solidno izdanje za ženu nogometaša, uz njih vežem kič i pretencioznost

  • 06.04.2023 u 13:43

    • +35

    Poznati na reviji Anovi by Ivona Glavaš

    Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic

    Bionic
    Reading

    Modna revija u Splitu privukla je brojna poznata lica, a najzanimljiviji stajling imala je Iris Livaja

    Domaći dizajneri krenuli su pokazivati nove sezonske modele pa su se tako poznate Dalmatinke skupile na reviji jednobojnih modela. Najviše pozornosti privlačila je trenutno in Splićanka i žena nogometaša Iris.

    Bivša manekenka zna zauzeti pozu, pa time odmah i odjeća bolje izgleda. Njezina kombinacija je klasičan primjer street stylea: hlače visokog struka, pomalo šireg kroja, topić da se pokaže struk te pink sako i raspuštena valovita kosa.

    Sasvim je to solidno izdanje žene nogometaša - za njih uvijek vežem neki kič i pretencioznost, ali vidim da se Iris nije povela tim trendom među njima. Mia Dimšić i Domenika također su bile tamo kao blizanke s puf rukavima.

    Kaj nisu ti rukavi već otišli u ropotarnicu? Ali moram spomenuti i Andreu Šušnjaru, jer došla je u vrlo konzervativnoj kombinaciji, kao da ide podržati Trumpa u sudnici. No poznajući njezin opus, hvala joj na ovom jednostavnom i klasičnom izdanju.

    Pogledajte Fashion Talks u kojem kod Borisa Banovića gostuje Ida Prester!

    Fashion Talks s Idom Prester Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.