ISKRENA MIRANDA KERR

'Bol na porodu je bila nemoguća'

11.07.2011 u 10:05

Bionic
Reading

'Mislila sam da ću umrijeti', izjavila je Miranda Kerr otkrivajući detalje poroda u siječnju kada je rodila sina Flynna

Miranda Kerr obično izgleda kao superžena: samo nekoliko tjedana nakon poroda vratila se u svoju predtrudničku formu zahvaljujući zdravoj, organskoj prehrani koju propovijeda.

Ipak, slavni model i mlada majka Miranda Kerr otkrila je kako je prirodni porod kojim je na svijet u siječnju donijela dječaka Flynna bio puno teži no što je u prvim izjavama tvrdila. 'U jednom sam trenutku čak pomislila da ću umrijeti i napustiti svoje tijelo', rekla je Miranda za australsko izdanje magazina InStyle.

'Bol je bila nemoguća ali sam ponavljala sama sebi da su i druge žene tako rodile, pa mogu i ja. Bila sam odlučna da izdržim', priznala je 28-godišnja ljepotica koja je prije rekla kako joj je porod bio dug i težak.

Miranda, anđeo rublja Victoria's Secret, pozirala je na naslovnici časopisa u zlatnoj haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezom, pokazujući svoje savršeno tijelo. No priznala je da joj nije bilo najjednostavnije vratiti prijašnju figuru.

'Flynn je bio velika beba, rodio se s 4,5 kilogramaali sam sebi govorila kako sad imam puno više u životu osim profesije modela. Mogu živjeti s tijelom koje nije više u formi ako imam zdravog sina. Vrijedilo je toga.'

Predani roditelji

Također je rekla kako sa svojim suprugom, slavim holivudskim glumcem Orlandom Bloomom, dijeli roditeljske dužnosti. 'Uskoči onaj tko ima slobodne ruke', kaže Miranda. 'Kad ne radim, nemamo dadilju. Bilo je noći kad smo imali gospođu koja nam je pomagala, ali Flynn sve bolje spava, pa dadilju ne angažiramo često. A ako moram odletjeti na jedan dan zbog posla, izdojim mlijeko i ostavim bočicu u hladnjaku pa Flynna nahrani Orlando.'