MUČAN RAZVOD

Šelebaj iz braka s Dijanom izlazi osiromašen?

25.05.2011 u 21:08

Bionic
Reading

Vladimir Šelebaj požalio se da iz svoga drugog braka izlazi osiromašen i osramoćen

Vladimir Šelebaj otkriva u novoj Gloriji da mu je drugi razvod puno mučniji od prvoga, i to zato što se s uskoro bivšom suprugom Dijanom Čuljak ne može dogovoriti oko podjele imovine.


'Najveći problem je nastao oko kupoprodaje kuće u Gundulićevoj, koja je formalno glasila na nju, što je bio dokaz mog velikog povjerenja prema njoj, a cijeli kupoprodajni iznos je sjeo na njezin račun. Nepremostivi problemi s mojom uskoro bivšom suprugom nastali su one sekunde kad je taj novac sjeo na njezin račun. Pozamašan, milijunski iznos u kunama nestao je s tog računa i za mene je nedostupan. Manjim dijelom novca od prodaje te nekretnine podmirena su određena dugovanja koja smo zajedno napravili tijekom braka, a veći dio je sada pod njezinom ingerencijom i kontrolom', otkrio je Vladimir Šelebaj za Gloriju.

On smatra da mu se posljednjih dana narušava ugled pa je odlučio javno progovoriti o svomu razlazu s HTV-ovom novinarkom s kojom je u braku proveo sedam godina. Kako kaže, iz braka s Dijanom Čuljak izlazi osiromašen i osramoćen.