Estrada VLADIMIR ŠELEBAJ:

'Dijana je raspolagala cjelokupnom našom imovinom'

Menadžer i poduzetnik, uskoro bivši suprug Dijane Čuljak, u novoj je Gloriji otkrio još neke, javnosti dosad nepoznate činjenice o njihovom sedam godina dugom braku

Vladimir Šelebaj (45) kaže da je većinu nekretnina on unio u brak, piše Gloria.

'Ono što se za vrijeme braka zaradilo, to se uglavnom i potrošilo, čak i malo više, jer smo imali jedan ugodan stil života', kazao je Vladimir. Objasnio je da su se s pojavom krize njihovi prihodi smanjili te da se krenulo u prodaju dijela imovine.

'Prikazuje me se kao preljubnika koji opet napušta suprugu s malim djetetom zbog neke žene, a zaboravlja se kontekst cijele priče. Iz današnje perspektive moglo bi se zaključiti da je cijeli kontekst bio isključivo novčani, u što jednostavno ne želim vjerovati', rekao je Šelebaj, dodavši da je toliko vjerovao Dijani da joj je dao da raspolaže cjelokupnom imovinom.

Vladimir Šelebaj
u tom je intervjuu za magazin Gloria ispričao i da je, bez obzira što se sad piše o njemu, u braku bio apsolutno vjeran Dijani.

'Stvarno sam bio čovjek koji je ispunjavao svaki njezin mig', priznaje Vladimir, ističući da sa suprugom ne živi već nekoliko mjeseci.

'Od prošle jeseni smo se razdvojili, i to na njezinu inicijativu. Jedno vrijeme smo čuvali privid zajedničkog života', otkrio je.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više