I MI BISMO GA VOLJELI

Brad Pitt: Volim kaos u kojem živim

19.05.2011 u 09:25

Bionic
Reading

Brad Pitt je u Cannesu tijekom promocije novog filma 'The Tree of Life' otkrio medijima zbog čega mu ne smeta kaos koji mu svakodnevno priređuje njegovih šestero mališana

'Iskreno, volim taj kaos u kojem živim. To sam priželjkivao još od djetinjstva. Imao sam prijatelja koji je odrastao u velikoj obitelji i kod njih je za doručkom uvijek bilo bučno i veselo. Tata je pekao palačinke, mama kuhala kavu... bili su velika sretna obitelj. Zavidio sam mu', priznao je novinarima Pitt koji je ostvario svoju želju i osnovao veliku obitelj.

'Postao sam majstor za pripremanje doručka. I za roštilj, naravno', dodao je Brad, koji nije najbolje prošao nakon premijere novog filma Terrencea Malicka u kojem igra strogog oca patrijarhalne obitelji. Mediji su film ocijenili zamornim i prepotentnim, a kako Malick nije došao u Cannes, kritike su se obrušile na glavnog glumca.

'Počeo sam pažljivije birati filmove. Svjestan sam toga da će ih moja djeca jednom gledati. Želim da budu ponosni na mene', zaključio je Brad.

The Tree of Life