RAZVOD NA POMOLU

Kobna sedma godina braka za Dijanu Čuljak

11.05.2011 u 07:59

Bionic
Reading

HTV-ova novinarka Dijana Čuljak Šelebaj više ne živi sa svojim mužem Vladimirom kojega se pak viđa u društvu tajanstvene Zadranke. Čini se da se povijest još jednom ponavlja

Sedma godina braka pokazala se kobnom i za HTV-ovu novinarku Dijanu Čuljak Šelebaj. Naime, glasine o njezinu razvodu od supruga Vladimira Šelebaja Selliera pokazale su se točnima. Prve informacije o raspadu braka poznatog para pojavile su se prošle godine u listopadu, no oboje su tada to odlučno demantirali.


Samo pola godine nakon toga pokazalo se da gdje ima dima, ima i vatre. Dijana nam je potvrdila da njih dvoje više ne žive zajedno: 'Da, živimo odvojeno, ali razvod nije tema i ne znam hoće li to možda biti za mjesec dana ili pola godine. Ni baba vračara ne bi sada znala hoće li do njega doći.' Časopis Story objavio je da je kraju braka novinarke i poduzetnika presudila veza Vladimira Šelebaja sa 37-godišnjom Zadrankom Mišel, s kojom se navodno često viđa u posljednja dva mjeseca. Ako je to istina, čini se da se povijest još jednom ponavlja.

Šelebaj ponavlja povijest

Naime, jednako tako Vladimir Šelebaj započeo je vezu i s Dijanom Čuljak. Zbog nje je ostavio tadašnju suprugu Blaženku s kojom ima dvoje djece. Njegova bivša supruga 40-godišnja je pravnica, rodom iz Osijeka, o kojoj se malo toga zna jer se nije željela medijski eksponirati. U to doba ni Šelebaj nije bio poznat široj javnosti iako je već bilježio poslovne uspjehe. Naime, nakon što je u Francuskoj diplomirao pravo, Vladimir Šelebaj sredinom 90-ih godina vratio se u Hrvatsku. Radio je u Glumina banci, Privrednoj banci, Elanu i Diokiju. No javnosti je postao poznat tek ulaskom u vezu s Dijanom Čuljak koja ga je očito zainteresirala za svijet medija jer se tada odlučio upustiti i u medijski biznis pa je osnovao tvrtku Core Media. Danas Šelebaj radi kao krizni upravitelj tvrtke Validus.

Dijana je pak dugogodišnja novinarka HTV-a, a ova joj godina nije dobro počela. Prve dane 2011. provela je na terapiji zbog djelomične paralize lica. Tada je izjavila da joj se to dogodilo zbog previše stresa. Pritom je, najvjerojatnije, mislila na poslovni stres iako joj očito ni na privatnom planu nisu cvale ruže. No tada se o tomu nije javno govorilo.

Prodali dom, raspao se brak

Dijana i Vladimir godinama su živjeli u luksuznom domu u Gundulićevoj ulici. Riječ je o nekretnini od 590 kvadratnih metara koja je brojala 15 spavaćih soba. Kada su se prošle godine pojavile glasine o njihovu razvodu, počelo se pisati i o prodaji zagrebačkog stana. Dijana je tada izjavljivala da su glasine o prodaji stana zapravo orkestrirani napad protiv nje, ali stan je vrlo brzo nakon toga prodan, a oni se preselili na novu lokaciju.

No ni to im nije pomogla da ostanu zajedno, kao ni njihova šestogodišnja kćerkica. Još se nisu  službeno razveli, ali ako se ponovi situacija kao s prethodnim Šelebajevim brakom,  to je onda samo pitanje vremena.