IVANA BANFIĆ:

Slikala bih se gola za naslovnicu

29.04.2011 u 10:58

Bionic
Reading

Pjevačica Ivana Banfić, čiji drugi singl naziva 'Zovi me' uskoro izlazi, otkrila je da se više nikada neće odvažiti na plastične operacije, u čemu se krije tajna njezina dobrog izgleda te je li skidanje pred objektivom stvar prošlosti

Pjevačica Ivana Banfić, koja upravo za sve svoje vjerne fanove priprema koncertnu turneju koja će uključivati partyje s DJ-em, u

intervjuu za Ekran, TV prilog Večernjeg lista, otkriva da se sada u 41. godini osjeća bolje no ikada te priznaje da obožava svoje tijelo. 'Ne znam, ima tu i genetike, ali ponajprije su zadovoljstvo i radost zaslužni za izgled. To je najvažnije. A onda taj radostan izgled moraš malo i održavati i nabildavati vježbanjem. Treniram oko tri puta tjedno, a u sportski režim uvela sam i ples dva puta tjedno. Mislim da nikome ne bi trebao biti problem sat vremena dnevno odvojiti za sebe', otkriva Ivana tajnu svog dobrog izgleda u intervjuu za Ekran.

Iako je nudistica, Ivana priznaje da se u posljednje vrijeme sve više trudi to ne biti. 'Ne znam zašto, možda zbog djeteta, da me baš ne gleda golu i postavlja kojekakva pitanja. Iako, to je prirodno. Vidjet ćemo', kazala je Ivana za Ekran.

Premda se prije desetak godina odvažila na operaciju povećanja grudi, Ivana je pobornica prirodnog izgleda u kojemu nema mjesta skalpelu i botoksu. Međutim, silikone ne namjerava izvaditi, a isto tako se neće ni podvrgnuti nekim novim zahvatima.

Odgojena kako nudistica, pjevačica u 41. ne bi imala ništa protiv da se obnažena slika za neku naslovnicu. 'Ako bi to bila lijepa fotka, zašto ne? Ne bi čak ni morala biti neka prevelika svota da pristanem, ne vrti se sve oko novca', otkriva Ivana u intervjuu za Ekran.