STEFANY HOHNJEC:

Nikad nisam imala više udvarača, ali još sam solo

14.04.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Nisam ni s kim iako me posljednjih godinu dana, otkako sam prekinula 2,5-godišnju vezu, najdužu u mom životu do sada, stalno s nekim povezuju, kazala nam je aktualna 24-godišnja manekenka, bivša gimnastičarka i miss sporta

Uistinu, atraktivnu plavušu sa svim pripadajućim komparativnim prednostima nemoguće je ne zamijetiti u gomili i najlakše strpati u namijenjenu joj ladicu. Pa je tako, veli, shvaćeno i njezino nedavno druženje s negdašnjim dečkom misice Maje Cvjetković i bivšim nogometašem Zadra i Rijeke, Josipom Modrićem.

'Istina je da s kolegicama Dvinom Meler i Aleksandrom Grdić radim na velikom modnom projektu koji ćete vidjeti ovoga ljeta u Zadru, pa sam tamo provodila više vremena. Družili smo se, drag je i to je zasad to, a hoće li prerasti u nešto više, vidjet ćemo. Nikad se ne zna', prokomentirala je najsvježije glasine pa se osvrnula na svoj ljubavni život općenito.

'Prije godinu dana završila je, zapravo, moja jedina prava, duga veza. Dvije i pol godine hodala sam s bivšim tenisačem, Dubrovčaninom Tomislavom Perićem. Iako smo se kao dvoje sportaša trebali razumjeti, nisam više bila sretna, pa je bolje da je završilo. Sad imam udvarača kao nikad prije, valjda jer sam uvijek nasmijana, vedra i širim pozitivnu energiju. I, što je najvažnije, opuštena, a to valjda svakoga najviše privlači', zaključila je Stefany Hohnjec.