PRIKOVANA ZA KREVET

Prijatelji prikupljaju donacije za Angie Garany

08.04.2011 u 19:17

Bionic
Reading

U kritičnom je stanju, ima 30 kilograma i u budnoj je komi: kako bi joj osigurali privatan smještaj i medicinsku njegu kakva joj je potrebna, prijatelji djevojke pokrenuli su akciju za skupljanje novčanih donacija

Zec.com.hr u suradnji s prijateljima i poznanicima nesretno stradale Angie Garany odlučio je pokrenuti akciju za prikupljanje sredstava za stručnu medicinsku pomoć. Naime, zbog nesretne obiteljske sudbine, o Angie, koja je smještena u Krapinskim toplicama, nema tko brinuti. Teta koja živi u Zadru i privremena je skrbnica djevojke nije u mogućnosti preuzeti brigu na sebe, pa će nakon 25. travnja Angie iz toplica biti prebačena u dom za stare i nemoćne.

Naime, nakon prometne nesreće u rujnu prošle godine u kojoj je stradao njezin dečko Daniel Jurić, bivša sudionica realityja 'Farma' Angie Garany završila je prikovana za bolnički krevet, u komi i bez ikakvoga kontakta s okolinom. Iako je u nekoliko navrata, prema riječima stručnjaka, pokazala određen napredak, nedavno se Angieno zdravstveno stanje drastično pogoršalo.

Žiroračun za prikupljanje donacija za pomoć:
RBA: 3111 – 231725 s naznakom uplate 'Angie Garany'