ŠALJIVI POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

Ozzy Osbourne planira iznenađenja na svom sprovodu

05.04.2011 u 18:32

Bionic
Reading

'Nije mi bitno hoće li na mom sprovodu svirati neka pjesma Justina Biebera ili Susan Boyle, sve dok vlada dobro i šaljivo raspoloženje', napisao je bivši frontmen benda Black Sabbath

Legendarni roker Ozzy Osbourne izjavio je da bi volio da njegov posljednji ispraćaj bude ispunjen brojnim šalama koje bi omogućile njegovoj obitelji i voljenima da lakše prebrode njegovu smrt. Dakle, po principu, bez tugovanja, uz što više zabave.
Bivši frontmen benda Black Sabbath, već sad, u 62. godini, pokazuje interes za detalje svog sprovoda te planira kakve bi ludorije i namještaljke mogao priuštiti okupljenima.

'Nije mi bitno što će svirati na mom sprovodu: bio to Justin Bieber ili Susan Boyle, ako to druge usrećuje, najvažnije mi je da se cijeli događaj pretvori u proslavu umjesto u festival tužnih lica i potrošenih maramica', zabilježio je Osbourne u svojoj kolumni za The Sunday Times.

'Također, bilo bi zgodno čuti kucanje unutar lijesa ili prikazivanje videa kako pitam liječnika za 'drugo mišljenje' o vlastitoj smrti. Strogo zabranjujem tugaljive harfe. Ne želim tužan i tjeskoban sprovod. Želim da moj odlazak bude ispunjen zahvalnošću i ugodnim emocijama', objasnio je glazbenik i zvijezda reality šoua.