ALEN VITASOVIĆ

'Pogriješio sam što sam previše popio na Dori'

04.03.2009 u 14:06

Bionic
Reading

Istarski pjevač jučer je u emisiji 'Gromača' javno priznao da ima problema s alkoholom te da je trenutno u fazi liječenja kako bi se što prije odviknuo tog dugogodišnjeg poroka

Nakon brojnih nagađanja o tome da je proteklog vikenda u Opatiji na izboru hrvatskog predstavnika za ovogodišnji Eurosong zbog prekomjerne konzumacije alkohola završio u bolnici na ispumpavanju želuca, u jučerašnjoj emisiji Gromača, koja se emitira na Kanalu RI, gost je bio upravo Vitasović

Alen je sam priznao da ima problema s alkoholom i da je trenutno u fazi liječenja uz stručnu pomoć. 'Da, istina je, imam problema s alkoholom. Nekad napravim dva koraka naprijed, pa tri nazad, ali uzimam terapiju', ispričao je pjevač. Priznao je i da ga lijekovi nisu spriječili da na Dori popije koju čašicu više.

Doktor mu je savjetovao da se kloni mjesta gdje alkohol teče u potocima, ali Alen očito ipak nije bio dovoljno jak, pa je posrnuo.

'Prisustvovao sam na Dori i pogriješio sam što sam popio previše', rekao je Alen kojem je nakon Dore pozlilo vjerojatno zbog tableta koje koristi i koje ne smije miješati s alkoholom.

Pojavile su se i spekulacije da ga zbog njegovih dugogodišnjih problema s alkoholom napušta supruga Sandra, no ona ga je jučer dopratila do studija i čekala da emisija završi kako bi zajedno otišli kući.