BLISTAVA BUDUĆNOST?

Severina i Maja Cvjetković imaju najviše sreće u ljubavi

22.03.2011 u 12:24

Bionic
Reading

Veze i prekidi domaćih celebova uvijek privlače veliku pažnju javnosti i medija, pa je tako i početak veze popularne Severine i njezinog Milana pokrenuo pravu bujicu, a s istim zanimanjem praćen je i vrtoglav početak veze Hrvoja Rupčića i Zrinke Cvitešić. Potaknuti time bacili smo se na zabavno istraživanje uz pomoć ljubavnog kalkulatora koji nam je pokušao dati odgovor kakva se budućnost piše poznatim domaćim parovima

Par koji trenutno privlači najviše pažnje zasigurno su pjevačica Severina Vučković i srpski poduzetnik Milan Popović koji u vezi uživaju od prosinca prošle godine. Čini se da njih dvoje imaju doista dobre šanse za dugotrajnu i sretnu vezu, a ljubavni kalkulator im predviđa visokih 96 posto šanse za uspjeh veze, no ipak upozorava da se Milan i Sevka moraju truditi provoditi dosta zajedničkog vremena te puno razgovarati.

Hrvoje Rupčič i Zrinka Cvitešić zaljubili su se prije tri godine te dugo vremena pokušavali negirati tu ljubav, a zbog Zrinke Hrvoje je ostavio i svoju tadašnju suprugu Tinu. Čini se da se Hrvoje i Zrinka velikoj ljubavi jednostavno nisu mogli oduprijeti, što potvrđuje i ljubavni kalkulator koji im predviđa 91 posto šanse za uspješnu vezu i vječnu ljubav. No, kao i u slučaju Sevke i Milana, Zrinka i Hrvoje moraju neprestano raditi na svojoj vezi te se truditi što više razgovarati.

Pravilo da si nogometaši i manekenke odlično pristaju potvrdili su i Davor Šuker i Maja Cvjetković svojom vezom započetom početkom ove godine. Usprkos tome što ih dijeli 18 godina razlike Maja i Davor se odlično slažu, a pred njima je svijetla budućnost te im ljubavni kalkulator daje najviše šanse za uspjeh ljubavne veze - visokih 98 posto.

Ivi Šulentić i Luki Nižetiću, premda rijetko odaju detalje o svojoj vezi, čini se, ljubav doista cvjeta. Tako veza voditeljice i pjevača ima 79 posto šanse za uspjeh, ali ih se upozorava da ljubav ne shvaćaju olako, već da se u svojim pretrpanim rasporedima potrude pronaći dovoljno vremena jedno za drugo.

Vrckava pjevačica Maja Šuput i odabranik njenog srca Mario Kovačević mogu se opustiti i bezbrižno uživati u ljubavi jer im ljubavni kalkulator predviđa visokih 86 posto za opstanak veze, kao i Nikolina Pišek koja je sreću u ljubavi pronašla u vezi s Matijom Ćorkovićem nakon turbulentnog prekida s Kristijanom Curavićem. Tako Nikolina i Matija prema predviđanju ljubavnog kalkulatora imaju 64 posto šanse za uspješnu vezu. Istu sudbinu, sa samo postotkom manje, dijele i Renata Sopek i njezin odabranik Sergej Bijelić, koji se rijetko mogu vidjeti zajedno, no očito u privatnosti uživaju u ljubavi.

Zaljubljeni Zlatan Zuhrić Zuhra i njegova Romina Božac očito će dugo uživati u ljubavnoj sreći jer im ljubavni kalkulator predviđa 72 posto šanse za uspješnu vezu, Snježana Mehun i njezin mlađahni suprug Mihael Galeković usprkos razlici u

godinama sreću u ljubavi su pronašli sa visokih 61 posto.

Ako je vjerovati ljubavnom kalkulatoru, nešto manje sreće u ljubavi imat će Simona Šajn i njezin novi odabranik Zvonimir Mihanovićkojima se predviđa 39 posto šanse za dugu i sretnu vezu. Sličnu sudbinu dijele Slaven Bilić i Ivana Đeldum sa 46 posto, Tatjana Jurić i Nikky Vuksan sa 34 posto te Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić sa 22 posto. Ovi poznati parovi morat će na svojoj vezi poraditi, puno razgovarati i biti spremni na brojne kompromise ukoliko žele da njihova ljubavna priča potraje.

Nasuprot njima, najmanje sreće imali su parovi poput Joška Lokasa i Nataše Janjić s niskih 14 posto, Tarika i Lejle Filipović sa 17 posto, Nine Badrić i Bernarda Krasnića koji su usprkos pomirenju ostvarili niskih 14 posto. Zatim slijede Danijela Trbović i Oliver Frljić sa 17 posto te Josip Dikan Radeljak i Dolores Lambaša koji unatoč pravoj bujici koju su pokrenuli u medijima na samome početku svoje veze dijele istu sudbinu pa im ljubavni kalkulator daje samo 17 posto šanse za opstanak veze. Na samome kraju, ali i s najmanje sreće nalaze se Jelena Veljača i njezin suprug Janko Popović Volarić s nevjerojatnih jedan posto šanse za sretnu i dugotrajnu vezu. Kako kaže sam ljubavni kalkulator, veza između ovih parova nije nemoguća, no velike su šanse da i uz veliki trud i odricanje ljubav ne potraje.

Ne treba, naravno, zaboraviti da magični ljubavni kalkulator ne može predvidjeti budućnost jer on vjerojatnost računa samo na temelju ponuđenih imena parova, no nudi barem zabavu i razbibrigu.