VINCE VAUGHN ZOVE UPOMOĆ

Brad Pitt dijeli savjete o roditeljstvu

07.02.2011 u 11:56

Bionic
Reading

Glumac Vince Vaughnu, koji je u prosincu postao otac malene Locklyn Kylae, zna da se za pomoć pri odgoju najbolje obratiti holivudskom tati broj jedan Bradu Pittu. Iskusni tata, naravno, rado mu je pomogao

Naime, Brad Pitt otac šestero djece telefonski je dijelio savjete novopečenom tati Vinceu, tvrdi američki tabloid National Enquirer. Vince je navodno nazvao Brada i požalio mu se da je nervozan. Brad ga je u maniri kul iskusnog tate umirio.

‘Najbolje je da se prepustiš i zaboraviš na spavanje nekoliko idućih godina
’, rekao mu je Brad. Dvije glumačke zvijezde razgovarale su oko 30 minuta. Očito je, da se kao i svim novopečenim roditeljima i Vinceu i njegovoj supruzi Kyli Weber roditeljstvo ne čini kao nimalo lagana zadatak, no zato imaju pravu osobu za pozvati u pomoć. Brad i Angelina odgajaju šestero djece i čini se da im sasvim dobro ide.

Brad je u međuvremenu otišao iz Los Angelesa za Francusku kako bi nadgledao renoviranje njihova 70 milijuna vrijednog doma.

U zdanju od 35 soba, sada je napravljen i spa centar s vrućim kadama, nova teretana, veći vinski podrum, a slavni je par pojačao i osiguranje ugradnjom alarma, infracrvenih senzora, nadzornog centra za cijelo imanje. Sve to i još mnogo popratnih sadržaja Brad i Angelina su investirali kako bi svojim klincima devetogodišnjem Maddoxu, sedmogodišnjem Paxu, petogodišnjoj Zahari, četverogodišnjoj Shiloh i dvogodišnjim blizancima Knoxu i Vivienne osigurali privatnost i bezbrižno mjesto za igru.