KRAJ LJUBAVI

Bosanka Sanela Diana ostavlja bogataša

29.01.2011 u 15:55

Bionic
Reading

Sanela Diana Jenkins, 37-godišnja jetseterica rođena u Sarajevu kao Sanela Ćatić, razilazi se od svog supruga Rogera Jenkinsa (53), britanskog bankara, čije se bogatstvo procjenjuje na 25 milijardi kuna

Iako u zajedničkoj izjavi stoji da razlog raspada braka nije treća osoba, kruže glasine da se plavokosa Bosanka, inače bliska prijateljica s mnogim celebovima, poput Micka Jaggera, Eltona Johna, Georgea Clooneyja, Kid Rocka, Brada Pitta, Guya Ritchieja i mnogih drugih, viđa s mladićem iz Los Angelesa, piše Daily Mail.

U braku su od 1999. godine i imaju dvoje djece. Sanela je u London došla 1993. godine kao izbjeglica, gotovo bez znanja engleskog, a uzdržavala različitim poslovima dok je studirala.

Sanela i Roger još žive zajedno i ne planiraju se službeno rastati kako im djeca ne bi patila zbog te njihove odluke, rekao je dobro upućen izvor.

'Bogate Londončanke su me uvijek gledale kao neku naručenu mladenku iz Istočne Europe', rekla je jednom Sanela.

Ako Sanela ipak odluči zatražiti rastavu od Rogera, mogla bi dobiti polovicu njegova bogatstva koje se procjenjuje na 25 milijardi kuna.

Inače, govorka se da je Sanela Rogera varala u braku, a povezivalo ju se s nogometašem Riom Ferdinandom, s bivšim Madonninim suprugom Guyem Ritchiejem te pjevačem Justinom Timberlakeom. Navodno se Sanela već viđa s mladićem iz LA-ja.