VRIJEME PRIJE SLAVE

Otkrivena mračna tajna Colina Firtha

23.01.2011 u 11:34

Bionic
Reading

U javnost je isplivala mračna tajna slavnog britanskog glumca Colina Firtha koju je skrivao više od 15 godina. Glumac je, naime, prije nego je postao poznat, zbog želje da postane slavan napustio tadašnju djevojku i njihova sina

Prije dvadesetak godina život danas slavnog i uspješnog glumca Colina Fitha izgledao je znatno drukčije. Živio je u prikolici u šumi

u Vancouveru s djevojkom Meg Tilli te njihovim danas 21-godišnjim sinom Willom. Daleko od svjetla reflektora radio je kao stolar kako bi mogao prehraniti obitelj.

Zbog velike ambicije i želje da postane uspješan glumac u Velikoj Britaniji, Colin je zauvijek napustio Meg i sina uz obećanje da će se vratiti koje nikada nije ispunio. Colin se uspio probiti u glumačkom svijetu te se prije 15 godina oženio s Livijom Giuggioli s kojom ima dva sina, Lucu i Matea.

Tijekom brojnih filmskih uspješnica, Colin je od javnosti uspješno skrivao mračnu tajnu iz prošlosti. Na ovogodišnjoj dodjeli Oscara zasigurno će se pojaviti sa suprugom Liviom jer je nominiran za najboljeg glumca u filmu 'The King's Speech'.