DA BUDE NA SIGURNOM

Christina Hendricks u bujni dekolte sakrila dijamantnu narukvicu

19.01.2011 u 07:17

Bionic
Reading

Poznata po svojim bujnim oblinama, glumica Christina Hendricks poslužila se upravo vlastitim grudima kako bi za vrijeme dodjele nagrada Zlatni globus na sigurno sakrila 850 tisuća dolara vrijednu dijamantu narukvicu

Kako bi što ljepše izgledala na crvenom tepihu povodom dodjele nagrada Zlatni globus, glumica Christina Hendricks, poznata po

ulozi seksi tajnice u seriji 'Momci s Madisona', uz jarkocrvenu dugu svečanu haljinu nosila je i dvije identične dijamantne narukvice i naušnice koje je iznajmila.

U jednome trenutku Christina je primijetila da joj na ruci nedostaje jedna narukvica vrijedna vrtoglavih 850 tisuća dolara. Glumica je u panici sve prisutne ispitivala jesu li vidjeli njezinu skupocjenu narukvicu baš nalik onoj koju ima na ruci.

Nakon uspješne potrage, Christina je odlučila da je najbolje da nađenu narukvicu preda svome menadžeru kako se nezgoda ne bi ponovila. Međutim, dok je pokušavala doći do menadžera, slavna glumica narukvicu je pospremila u svoj bujni dekolte kako bi bila na sigurnome.

Idućeg dana Christinin menadžer je vratio iznajmljeni nakit te je potvrđeno da ništa ne nedostaje te da su narukvice i naušnice u savršenom stanju.