VELIK ODAZIV

Doček Nove godine po gradskim trgovima

01.01.2011 u 15:59

Bionic
Reading

Organizirani doček Nove godine na gradskim trgovima privukao je brojne građane širom zemlje

Uz pjesmu Dubrovačkih trubadura velik broj Dubrovčana i gostiju dočekao je 2011. godinu na Stradunu. Okupljene su zabavljali Jurica Pađen i grupa Aerodrom, Luka Nižetić te violončelistica Ana Rucner. Sve najbolje s glavne pozornice slavljenicima je poželio gradonačelnik Andro Vlahušić.

Oko tisuću Karlovčana dočekalo je Novu godinu u grijanom šatoru na Trgu bana Jelačića uz Jasmina Stavrosa.

Osječane su na Trgu Ante Starčevića tradicionalno zabavljali jedan tamburaški i jedan zabavnjački bend. Čestitke građanima uputili su gradonačelnik Krešimir Bubalo i župan Vladimir Šišljagić.

Na glavnom gradskom trgu uz svirku legendarnih Gustafa Puljani su ušli u 2011. godinu. Pulski gradonačelnik Boris Miletić zaželio je svima sve najbolje.

Novu godinu na riječkom Korzu dočekalo je oko 5.000 Riječana uz pjesme Nene Belana i grupe Let 3. Letovci su se za ovu svečanu prigodu odjenuli u Jadranku Kosor, a građanima je u ponoć čestitao gradonačelnik Vojko Obersnel.

Brođani su dočekali Novu godinu na glavnom trgu Ivane Brlić Mažuranić uz bend Prva liga i vatromet.

Splićane su na rivi zabavljali Oliver i Petar Dragojević, Marijan Ban i Lidija Bačić, a sretnu novu zaželio im je i gradonačelnik Željko Kerum.

Šibensko-kninski župan Goran Pauk i gradonačelnik Ante Županović dočekali su sa sugrađanima Novu godinu uz nastup Helene Bastić i Gorana Karana.

Varaždinci su tradicionalno u Novu godinu ušli plesom, prskalicama i novogodišnjim maratonom.

Zadrani su Novu godinu čekali na Narodnom trgu, a pridružio im se i gradonačelnik Zvonimir Vrančić sa suprugom i suradnicima iz gradske uprave.

Grad Zagreb tradicionalno svojim stanovnicima i posjetiteljima organizira doček Nove godine bogatim glazbenim programom. Glavnu svirku večeri održao je britanski bend Stereo MC's koji je zasvirao nakon ponoći. Sretnu novu godinu poželjeli su gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik Ivo Josipović.