STRUČNJAK PROCJENJUJE:

'Angelinu i Brada očekuje eksplozivni prekid'

22.12.2010 u 12:05

Bionic
Reading

Američki psihijatar Drew Pinsky, koji se proslavio liječenjem holivudskih celebrityja, tvrdi da Angelina Jolie i Brad Pitt srljaju u propast

'Njihovom nuklearno-eksplozivnom prekidu kumovat će bivša glumičina ovisnost o drogama', predviđa dr. Drew Pinsky

'Ne postoje bivši ovisnici. To jednostavno nije prirodno, kad ste jednom bili ovisni o drogama, uvijek ste ovisni, ali možda ste na putu uspješnog oporavka ili ste pod kontrolom. Kod nje ne naslućujem velike promjene i ne vidim dokaze da je izliječena. Dakle, jedna osoba u vezi je ovisnica o heroinu, što je kronična bolest', oštro je primijetio slavni psihijatar.

Angelina Jolie je u više navrata otvoreno govorila o konzumiranju droga u prošlosti. Tako je u intervjuu davne 1998. priznala da je probala sve moguće vrste droga: kokain, ecstasy, LSD i heroin, ali je objasnila da se davno odviknula te da je svjesna opasnosti u kojoj je bila.

Međutim, po mišljenju dr. Drewa, Jolie nije jedina problematična strana u odnosu. On smatra da je Pittov odnos prema bivšoj supruzi Jennifer Aniston također razlog za zabrinutost. Po njemu, glumac je u nizu izjava navodno kritizirao i omalovažavao osjećaje bivše, a takav stav nije izmijenio ni u sadašnjoj vezi.

'Između njih će se dogoditi neka vrsta zamora materijala, a zatim i eksplozije koja će biti zanimljiva za promatranje', objašnjava 52-godišnji liječnik koji je tretirao i Rachel United, ljubavnicu Tigera Woodsa koju je liječio od seksualne ovisnosti te bivšu manekenku Janice Dickinson, navučenu na tablete protiv bolova.