TVRDI 'PRIJATELJICA'

Žena moli Johna Travoltu da raščisti sa svojom seksualnošću

17.12.2010 u 21:11

Bionic
Reading

U jednome od najsvježijih intervjua, američka scenaristica Carrie Fisher razotkrila je svog sada već bivšeg prijatelja Johna Travoltu, nakon što je nedavno dala nagovještaj da je on gej, a njegova žena za to uopće ne mari

'Oduvijek sam to znala, ali uvijek smo prelazili preko toga. Žao mi je što mu je neugodno zbog te činjenice i to je sve što imam za reći po tom pitanju. Kad se toliko opirete, samo zadobivate više pozornosti. Najbolje je šutjeti i pustiti stvari da se događaju', kaže Fisherica.

To bi mogla biti potvrda holivudske javne tajne, da John Travolta 'voli mlade, stasite, tamnopute, preplanule muškarce iz svih krajeva svijeta'.

Ljutiti John Travolta svim silama obrušio se na Carrie Fisher, zbog javne objave da odbija priznati svoju istospolnu orijentaciju.
Pedesetšestogodišnji glumac, koji je prije samo nekoliko tjedana ponovo postao ocem, bio je izvan sebe kada je Carrie Fisher o tome progovorila za specijalizirani gej magazin The Advocate.

'Prijatelji smo već godinama i ne znam što joj to sad treba. Mislim, što se to nje uopće tiče?' u napadu jada ispovjedio se drugom prijatelju.

Ali Carrie Fisher ne odustaje, nego dodaje da Travoltina supruga Kelly Preston (48), koja je 23. studenoga ove godine rodila treće dijete, sinčića Benjamina, moli Johna da joj kaže istinu.

'Još jedno dijete pokušaj je da održe brak nakon tragedije, kada im je prije nešto manje od godine dana nesretnim slučajem preminuo prvorođeni sin Jett. Ali sada su se vratili Kellyini najgori strahovi, pa preklinje muža da joj konačno kaže istinu. A John je oduvijek strahovao da bi mu to moglo narušiti imidž i koštati ga karijere', tvrdi Fisherova.

Najnoviji pritisak na Johna Travoltu, da se deklarira po pitanju svoje seksualnosti, mogao bi, čini se, u prvom redu uzdrmati njegovu obiteljsku sreću.

'Saopćio nam je da će pustiti ljudima na volju da vjeruju u ono što hoće', bio je komentar jednoga od njegovih prijatelja.