Estrada ELTON JOHN

Bio sam najgori mogući junkie

Legendarni britanski kantautor priznao je u popularnom otočkom talk showu Piersa Morgana da ga je ovisnost o kokainu svojedobno skoro stajala života

Jedan od najvećih živućih glazbenika, koji je u četrdesetogodišnjoj karijeri osvajao Grammyje i Oscara za filsku glazbu, kazao je da se znao drogirati sve dok ne bi dobio epileptički napad i poplavio.

'Nikad se nisam smatrao ovisnikom. Mislio sam da su narkomani oni koji si zabijaju igle u ruke, ali bio sam najveći junkie kojeg možete zamisliti. Bio sam na korak do smrti. Tek nešto više od pola sata nakon što bi me našli na podu i polegli u krevet, ustajao bih i ušmrkao novu liniju', ispričao je pjevač.

'U prvo vrijeme bilo je zabavno što me, onako sramežljivoga, kokain činio otvorenim, pa sam pomislio da je to ključ. Mislio sam da sam postao dijelom ekipe, a zapravo su me prijatelji napustili, jedan po jedan, do zadnjega. Svi koji su me voljeli nisu više željeli čuti za mene. Moja majka napustila je zemlju. Našao sam se u ponižavajućoj situaciji koju je teško i zamisliti: izgubio sam sve dobre navike, nisam se prao, nestao je sav moj ljudski dignitet i na trenutak se činilo da je to bespovratno', ispovjedio se 63-godišnji Elton John.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više