na tjednu mode

Zvijezde serije 'Tračerica' spojio Pariz: Evo kako izgledaju 16 godina nakon

27.09.2023 u 13:37

Bionic
Reading

Američka tinejdžerska serija 'Tračerica' kroz šest sezona donosila je priče o grupici tinejdžera njujorške elite, a gledateljima su pod kožu ušli i njihovi roditelji koji su bili bitan dio serije. Danas, 16 godina nakon emitiranja prve epizode, glumce je spojio Tjedan mode u Parizu

Tjedan mode u Parizu razdoblje je kada se upoznajemo s modnim trendovima, ali i kada dobijemo priliku vidjeti celebrityje kako podržavaju brendove s kojima surađuju. Luksuzni brend Lancome jučer je okupio razne zvijezde poput Penelope Cruz i Chiare Ferragni, ali i zvijezde serije 'Tračerica' koje već dugo nismo vidjeli.

Ed Westwick kroz šest sezona bio je u ulozi antiheroja Chucka Bassa, lika koji je bio zaljubljen u glavnu junakinju Blair Waldorf, ali je kroz seriju prolazio kroz tranzicijsku fazu od tipičnog 'zločestog zavodnika' do 'dobrog dečka'. Iako Ed Westwick u seriji portretira Njujorčana iz visoke klase, Westwick je zapravo Britanac s glumačkom karijerom te novom karijerom u poslovnom svijetu partnerstva s prvom europskom aplikacijom za društveno trgovanje 'Shares'.

U Pariz je stigao sa svojom partnericom Amy Jackson koju je osvojio svojom ležernošću i ljubavi prema životinjama,

Tada 20-godišnji mladić sada je 36-godišnji atraktivni glumac koji nakon serije 'Tračerica' još nije dočekao ulogu koja bi izazvala toliku pozornost.

Međutim, nije Westwick jedini od postava slavne serije koji gaji ljubav prema modi!

Na Tjedan mode u Parizu stigla je i njegova pomajka iz serije, Kelly Rutherford. Najpoznatija po ulozi Lily Van der Woodsen u teen seriji 'Tračerica' te Megan Lewis u 'Melrose Place', glumica je oduvijek poznata po svom profinjenom stilu i smislu za eleganciju.

Na fotografiranje ispred Louvrea stigla je u očaravajućoj bijeloj haljini francuskog brenda Lanvin, a nosila je svoju prepoznatljivu 'Lily Van der Woodsen' zalizanu punđu.

Vrijedni kopiranja

Genijalni stajlinzi s ulica Pariza neiscrpna su modna inspiracija

Pogledaj galeriju