rijetko u javnosti

Život nakon politike: Milanka Opačić se pojavila na modnoj reviji i otkrila gdje sada radi

20.10.2023 u 12:30

Bionic
Reading

Bivša ministrica socijalne politike i mladih bila je među brojnim gostima koji su došli na predstavljanje nove kolekcije modnog dvojca ELFS. Otkako je okrenula novu životnu stranicu, sve je rjeđe u medijima

Nakon 28 godina, vetranka politike koja je svrstana među najmoćnije žene u SDP-u, Milanka Opačić povukla se u neke mirnije životne vode.

Otkrila je kakav joj je život nakon politi. 'Jako dobar, sjajan je, puno relaksiranije, puno opuštenije i bolje, danas sam u realnom sektoru', rekla je za In Magazin. Ranije je izjavila da je bavljenje politikom zamijenila sadnjom cvijeća, voća i povrća u svom vrtu te dugim šetnjama sa svoja dva psa. Sada ima više vremena za kuhanje, pečenje kolača, vrt te više vremena provodi s kćeri Lanom, danas 23-godišnjom djevojkom koju je posvojila kao dvoipolgodišnju djevojčicu.

Pozato je da je Milanka u sretnoj vezi s 10 godina mlađim partnerom Nemanjom Gospavićem. Svojedobno je opisala kako je izgledalo njihovo upoznavanje. 'Bila sam na ljetovanju u Dubrovniku gdje sam upoznala Nemanju. Život je čudan, ali uistinu kad sretnete nekoga i već pri prvom susretu kliknete i kad zaiskri, znate da je to dobra stvar. Ukratko, uživamo u zajedničkom životu', rekla je za Story.

  • +4
Mlanka Opačić Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL