SPASILA GA JE

Robert Downey Jr. u rijetkom izlasku s devet godina mlađom suprugom Susan

04.10.2023 u 15:14

Bionic
Reading

Glumac i devet godina mlađa producentica pojavili su se na reviji modne dizajnerice Stelle McCartney na Pariškom tjednu mode

Robert Downey Jr. se pojavio u svijetlo sivom odijelu i bijeloj majici, a njegova supruga Susan Downey za tu je priliku odabrala dugu haljinu s prozirnim dijelom, dijelom kože i printa s konjem. Par je spremno pozirao fotografima, a bili su u društvu glumice Cate Blanchett.

Krajem kolovoza par je proslavio 18. godišnjicu braka. Smatra se da je Susan, koja je upoznala svog budućeg muža na snimanju filma 'Gothika' 2003., pomogla glumcu da promijeni svoj život nakon višestrukih rehabilitacija i zatvorske kazne. No ona je odbila je preuzeti zasluge za njegov oporavak u intervjuu za The Hollywood Reporter u prosincu 2022. 'Ako je itko ikada imao posla s nekim tko je ovisnik, znate da to nema nikakve veze s nekim drugim, nego njim samim', rekla je tada.

Podsjetimo, Robert Downey Jr. i Susan vjenčali su se 2005. godine, nakon dvije godine veze. Prvi sin Exton Elias rodio im se 2012., a kći Avri Roel stigla im je 2014. Glumac ima sina India s prvom suprugom Deborah Falconer, a od droge i alkohola apstinira već gotovo dva desetljeća.

Robert Downey Jr. i Susan Downey Izvor: Profimedia / Autor: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia