'JASNO DA BOLI'

Jadranka Kosor završila u bolnici pa na X-u otkrila što joj se dogodilo

19.10.2023 u 18:57

Bionic
Reading

Na svom Twitter profilu bivša premijerka Jadranka Kosor itekako je aktivna, a svojim je vjernim pratiteljima, s kojima rado komunicira upravo na toj društvenoj mreži, sada otkrila da je završila u bolnici

Malo je reći da su oni koji prate Jadranku Kosor na njezinom Twitter profilu danas ostali u čudu, kada su vidjeli njezinu najnoviju objavu snimljenu u bolničkom krevetu.

Iako se na fotografiji ne vidi lice bivše premijerke, već njezina zamotana noga, dala je do znanja da je podvrgnuta kirurškom zahvatu.

'U društvu ‘Kineteka‘. To je ta sprava. Operacija koljena. Jasno da boli. Čitam kaj pišete i pozdravljam', napisala je Jadranka Kosor ispod objave.

U kojoj se bolnici nalazi, kao ni o kakvoj je operaciji riječ, za sada nije poznato. Baš kao što nije ni poznato što je dovelo do toga da mora otići na operativni zahvat, no na njezinu su se objavu krenuli nizati komentari. Brz oporavak poželjela joj je i bivša glasnogovornica Vlade, Aleksandra Kolarić, na što joj se Kosor zahvalila.

JESEN U GRADU

Ove subote špica je bila prepuna poznatih lica, evo tko je sve prošetao centrom grada

Pogledaj galeriju

'Niste pokazivali da imate problem. Uvijek ste bili vedri i nasmijani. To će pomoći bržem ozdravljenju, vaš optimizam i vedrina. Ne dajte se!', 'Želim Vam brz oporavak i da bol prestane', 'Vrijedi malo i pretrpjeti bol ako je operacija uspješna. Što brži oporavak.'

To su samo neki u nizu ostavljenih komentara, na koje je Jadranka Kosor redom odgovarala i zahvaljivala se iz svog bolničkog kreveta.