PONOVNO NA TV-U

Život bez kamera ipak im je nezamisliv: Obitelj Kardashian potpisala novi unosan ugovor

11.12.2020 u 16:06

Bionic
Reading

Iako su prije četiri mjeseca najavili gašenje svog dugogodišnjeg reality showa 'Keeping Up With the Kardashians', streaming servis Hulu obznanio je dugo skrivane vijesti. Obitelj Kardashian- Jenner potpisala je milijunski ugovor te će uskoro surađivati i stvarati sadržaje za popularni servis

Nedavno su članice Kardashian- Jenner klana obznanile da odlaze s malih ekrana te da njihov reality show završava 2021. nakon punih 14 godina i jednako toliko sezona. Pratili smo ih kako odrastaju, stasaju, udaju se, a potom i postaju majke. Na čelu svega bila je Kris Jenner, majka famozne petorke koju danas smatraju jednom od najvećih influencera na svijetu.

Govorile su, Kim, Kourtney, Khloe Kardashian te Kendall i Kylie Jenner da se opraštaju od gledatelja kako bi nakon dugo godina potražile mir i nastavile svoj život bez kamera. Ipak, izgleda da su se brzo predomislile.

  • +5
Obitelj Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Streaming servis Hulu navodi kako su s reality obitelji potpisali unosan milijunski ugovor, te da će od sada stvarati sadržaj za njihov program. Ipak, vrsta sadržaja još uvijek nije otkrivena pa ostaje samo nagađati, dok nadređeni televizijskih producenti ne obznane i to.

'Uzbuđena sam jer mogu potvrditi da od 2021. kreće nova suradnja. Potpisali smo ugovor s Hulu servisom', rekla je kratko i jasno Kris Jenner, menadžerica cijele obitelji.

Zahvaljujući nosu za biznis, kanal E! ponudio je prije 14 godina članovima obitelji Kardashian i Jenner da svoje živote predaju u njihove ruke, puste kamere da ih prate danonoćno u stopu, a sve to rezultiralo je jednim od najgledanijih reality showova.