rumer willis

Demi Moore organizirala zabavu za trudnu kći i pokazala kako jedva čeka postati baka

14.03.2023 u 14:20

  • +11

Zabava Rumer Willis

Izvor: Profimedia / Autor: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Uslijed vijesti o teškom stanju Brucea Willisa, Demi Moore organizirala je zabavu za svoju trudnu kći Rumer, a na zabavi je bio i ostatak ženskog klana Willis. Trudnica je bila vrlo sretna, a fotografije obiteljskog druženja pokazuju kako obitelj jedva čeka dolazak prinove

Trudnički trbuščić je sve veći, a preostalog vremena je sve manje! Nakon tužnih vijesti o sve lošijem stanju glumca Brucea Willisa koji je nedavno dobio novu dijagnozu, obitelj se odlučila fokusirati na ljepšu stranu života, a to je slatko iščekivanje djeteta koje nosi Rumer Willis. Kako bi proslavila svoje zadnje dane trudnoće, slatka trudnica organizirala je zabavu darivanja djeteta, a tim povodom okupili su se mnogi članovi njezine obitelji.

Rumer Willis u blagdanskom razdoblju objavila je da očekuje svoje prvo dijete s dečkom Derekom Richardom Thomasom, a obitelj se vijest primila s velikim veseljem te su tom prilikom na Instagramu objavili niz sretnih fotografija kako bi zauvijek pamtili taj trenutak.

Iako na zabavi nije bio otac Bruce, trudna Rumer provodila je vrijeme s majkom Demi Moore i Emmom Heming, kao i sa sestrama Tallulah i Scout te polusestrama Evelyn i Mabel, što je pokazale da se ženski klan obitelji kroz sve drži zajedno, a ženska snaga u ovim teškim obiteljskim trenutcima uspijeva nadjačati sveprisutnu tugu.

Trudnica se za zabavu odlučila za pripijenu bijelu haljinu dugih rukava, a ostale članice obitelji nisu mogle sakriti veselje što su uspjele pripremiti zabavu voljenoj Rumer.

Buduća baka Demi za zabavu je odabrala šarenu kombinaciju u ružičastim, crnim i narančastim tonovima, a Emma se odlučila za cargo hlače, bijelu bluzu i modernu natkošulju.

  • +7
Bruce Willis i Emma Heming Willis Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia