Glazbenici u doba korone

Žanamari: 'Željela sam potaknuti ljude na pozitivu i kreativnost u vrijeme izolacije'

10.04.2020 u 13:41

Bionic
Reading

Pjevačica svojim pratiteljima na Instagramu u skoro svakoj objavi savjetuje da ostanu doma u samoizolaciji kako bi se spriječilo širenje koronavirusa, a diže im i moral. I to svojom novom pjesmom

'U ovo vrijeme izolacije imam osjećaj da postajemo bliži nego ikad! Dobila sam toliko divnih poruka podrške od svojh kolega i prijatelja u vezi nove pjesme 'Apokalipsa' i cijele poruke koju ona nosi. Željela sam potaknuti ljude na pozitivu i kreativnost u vrijeme izolacije. Da, životi nam sad izgledaju potpuno drugačije i tako će vjerojatno izgledati puno dulje nego što to možemo pretpostaviti i baš zato ne smijemo klonuti! Živimo život, stvarajmo punim plućima, prilagodimo se i prebrodimo barijere. Adopt and overcome! Ove poruke su me toliko dirnule da sam neke morala i objaviti na svom Instagramu. Hvala dragi moji ljudi na divnim porukama i podršci! Mi kreiramo našu verziju ‘Apokalipse’ koja je zapravo početak novog svijeta u kojemu dižemo jedni druge i u kojemu prijateljstvo i duša ne poznaju ni granice ni jezike', poručuje pjevačica.

'Snalazim se okej jer moj uobičajeni život zapravo podsjeća na ovo što se sad naziva karantena. Jedino me muči je to što sam svjesna što se događa vani i to što nitko ne zna koliko će to sve trajati. Doduše početkom ove godine je i Gabica tek krenula biti malo redovitija u vrtiću pa sam i ja počela malo izlaziti iz kuće. Taman sam popila po jednu kavu sa svim svojim prijateljicama i prijateljima i mislila: 'Super napokon društveni život!'. Međutim tada se dogodila korona. Tješim se da sam nakon skoro 5 godina mom life karantene barem po jednom vidjela sve drage ljude prije nego je počeo ovaj pravi lockdown', ispričala je za tportal.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa