OKRUGLA GODIŠNJICA

Zaljubili se na spoju na slijepo: Michelle Pfeiffer slavi 30 godina braka

14.11.2023 u 10:20

Bionic
Reading

Glumica i producent rijetki su holivudski par koji se mogu pohvaliti tako čvrstom ljubavnom vezom. Michelle Pfeiffer kaže da je tajna njihovog uspjeha što brak ne uzimaju zdravo za gotovo. Danas slave okruglu obljetnicu

Michelle Pfeiffer i David E. Kelley vjenčali su se prije 30 godina na današnji dan, samo 10 mjeseci nakon što su se prvi put upoznali. Glumica se u ponedjeljak oglasila na Instagramu, podijelivši snimku dok slave tri desetljeća braka.

Početkom devedesetih, prijateljica, filmska producentica Kate Guinzburg, organizirala im je spoj na slijepo, a Kelleyju je Michelle odmah 'zapela' za oko. Već idućeg tjedna pozvao ju je na spoj. Najprije su posvojili kćer Claudiju Rose, vjenčali se, a devet mjeseci nakon rodio se i njihov zajednički sin John Henry.

'Bila sam nervozna. Imala sam nekoliko loših spojeva na slijepo i zaklela sam se da više neću ići na njih, a moja najbolja prijateljica je rekla: 'Molim te, samo ovaj zadnji put' i pristala sam. Mislio sam da je dobra ideja organizirati kuglanje. Prije toga smo se našli na večeri, što je bio nezgodan dio večeri', ispričala je Pfeiffer prošle godine Jimmyju Fallonu u The Tonight Showu.

Nastavila je da je David E. Kelley sjedio preko puta njezine sestre DeDee Pfeiffer, a ona je na kraju sjedila preko puta svoje najbolje prijateljice. 'On i moja sestra samo su čavrljali jer je ona vrlo šarmantna i vrlo je zabavna u društvu. Ja nisam tako dobra, oboje smo malo sramežljivi', dodala je. Pfeiffer se obratila svojoj najboljoj prijateljici i rekla: 'Mislim da bi trebala spojiti DeDee s njim'. Ona mi je rekla: 'Da se nisi usudila, ubit ću te. Sjediš sa svojim budućim suprugom', prisjetila se Pfeiffer.

  • +3
Michelle Pfeiffer i David E. Kelley Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO ONORATI