PONOSNA MAMA

Vrijeme leti: Kelly iz 'Beverly 'Hillsa' pozirala s kćerima koje više nisu djevojčice

05.08.2023 u 18:54

Bionic
Reading

Na zabavi uoči koncerta Taylor Swift u Los Angelesu, 51-godišnja glumica Jennie Garth družila se sa svoje tri kćeri Lucom (26), Lolom (21) i Fionom (17), a obiteljskim provodom pohvalila se i na svom Instagram profilu

Svjetska turneja 'Eras' Taylor Swift nastavlja se punom parom, a glazbenica je za sjevernoamerički dio turneja dodala još šest datuma. Brojna su se poznata lica pohvalila odlaskom na njezine koncerte, a nastup u Los Angelesu za malo obiteljsko druženje iskoristila je i slavna Kelly iz 'Beverly Hillsa', glumica Jennie Garth.

Slavna plavuša s kćerima je bila na zabavi koja se održala uoči koncerta, a nije popustila ni 3.5-satni nastup pop kraljice današnjice. Djelić obiteljskog druženja i atmosfere s koncerta podijelila je na svom Instagram profilu.

U listopadu je glumica otkrila da je njezinoj srednjoj kćeri Loli (21) dijagnosticiran artritis.

'Zapravo je imala rijetku vrstu upalnog artritisa koja se zove Stillova bolest. Vidjeti svoju kćer kako pati bila je jedna od najtežih stvari kroz koje sam ikad morao proći', rekla je glumica koja je i sama imala vlastitu bitku s artritisom, koji je otkrila tek u svojoj 45. godini.

  • +6
Jennie Garth Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Stanje njezine kćeri Lole postalo je toliko loše da je morala biti hospitalizirana.

'Bilo je to definitivno teško vrijeme za cijelu našu obitelj. Bila je u bolnici dosta dana', otkrila je Garth.

Prije dvije godine za magazin People govorila je o odgajanju tri kćeri koje više nisu djevojčice. 'To je luda stvar, misliš da je teško kad su mladi, i trče svuda uokolo, i trebaš ih cijelo vrijeme. Ali kad postanu tinejdžeri, a posebno kasnije mlade žene to je potpuno drugačije .To definitivno nije za one sa slabim srcem', rekla je Garth.

Glumica dijeli svoje tri kćeri s bivšim suprugom, glumcem Peterom Facinellijem.