UŽIVA I DALJE U MIAMIJU

Više od 3,5 milijuna ljudi iz cijelog svijeta prati Ivanu Knoll na Instagramu, a ona ih je sada počastila toples izdanjem

21.01.2023 u 13:08

Bionic
Reading

Zahvaljujući svojem pojavljivanju na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, gdje se, unatoč strogim pravilima odijevanja, pojavljivala u vrućim izdanjima, Ivana Knoll postala je poznata u cijelom svijetu, a porasla joj je i brojka pratitelja na Instagramu

Da joj itekako godi život u Americi, gdje je otputovala nakon što je zdušno navijala za našu reprezentaciju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, govori i najnovija objava Ivane Knoll na Instagramu.

Na fotografiji koju je u manje od 24 sata lajkalo oko pola milijuna ljudi, Knoll Doll pozira tek u minijaturnim kupaćim gaćicama u plavoj boji, koje je podignula visoko na kukove dok je rukama prekrila grudi, otkrivši da gornji dio kupaćeg očito ne nosi.

Kako bi fotografijom očarala svoje pratitelje, u plićak je postavila drveni stolac i preko njega prebacila plavo-bijeli ručnik za plažu, a oko nje sve je bilo tirkizne boje i fini sitni pijesak.

Ispod iste je tek na engleskom napisala: 'Što ima ljudi?' Komentari su se ubrzo počeli nizati, pa ih je ubrzo prikupila više od 5 tisuća.

Inače, popularnost Ivane Knoll porasla je upravo tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva kada se, unatoč strogim pravilima odijevanja u Katru, naša navijačica pojavljivala u oskudnim opravicama u prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama, ostavljajući malo toga mašti na volju.

  • +5
Ivana Knoll Izvor: Profimedia / Autor: Sportimage / Alamy / Alamy / Profimedia

U svega nekoliko dana broj pratitelja na Instagramu porasla joj je ne u stotinama ili tisućama, već u milijunima, pa je tako danas na toj društvenoj mreži prati čak 3,6 milijuna ljudi, među kojima je i holivudski glumac Jamie Foxx, s kojim je dočekala i Novu godinu.

Ivana Knoll snimljena je i na zabavi koju je organizirao vjerojatno najpoznatiji holivudski neženja Leonardo DiCaprio, gdje se također družila s Foxxom.