'ĆAĆICA'

Viktorija Rađa ne skida osmijeh s lica za koji je zaslužan njezin otac

18.10.2022 u 16:48

Bionic
Reading

Splićanka Viktorija Rađa, nekadašnja misica i pjevačica i supruga bivšeg košarkaša Dine Rađe iznenadila je svoje pratitelje fotografijom na kojoj pozira s ocem Stipom, kojeg ne pokazuje tako često

Na svom Instagram profilu Viktorija Rađa itekako je aktivna, a kako i ne bi kada više od 32 tisuće najvjernijih pratitelja s nestrpljenjem iščekuje svaku njezinu novu objavu.

Crtice iz obiteljskog života s bivšim košarkašem Dinom Rađom i njihovim sinovima ili pak nezaboravni provodi s najboljim prijateljicama izmjenjuju se s fotografijama s raznih putovanja po cijelom svijetu.

No, ovoga je puta sve iznenadila kada je na Instagram Storyju stavila fotografiju na kojoj pozira s ocem Stipom Đonlićem. Prava tatina kći pozirala je sa sunčanim naočalama na licu, osmjehujući se, dok pored nje na klupi sjedi nasmiješeni otac. Preko fotogafije Viktorija Rađa je stavila hashtag ćaćica.

Svog oca ne objavljuje prečesto, stoga ne čudi interes za ovom fotografijom.

  • +2
Viktorija Rađa Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Inače, prije samo nekoliko dana Viktorija je objavila kratku snimku s holivudskom glumicom Leslie Mann, koju je susrela u jednom dućanu u Londonu tijekom shoppinga.