obiteljska fotografija

Victoria Beckham poslala znakovitu poruku: Jesu li Beckhamovi zakopali ratnu sjekiru sa snahom?

03.10.2022 u 15:22

Bionic
Reading

Nakon uspješne revije na Pariškom tjednu mode, Victoria Beckham objavom na Instagramu zahvalila je svojoj obitelji. Da je vrijeme za primirje, potvrdila je fotografijama obitelji na kojoj se nalazi i snaha Nicola Peltz

Drama u kojoj su glavni likovi bile svekrva Victoria Beckham i snaha Nicola Peltz dobila je sretan završetak, bar zasad. Na reviji na Pariškom tjednu mode, uz supruga Davida, kći Harper i sinove Brooklyna, Romea i Cruza, podršku joj je pružila i snaha Nicola Peltz. Prateći svekrvinu prvu reviju na Tjednu mode u Parizu zajedno sa suprugom Brooklynom, 27-godišnja Nicole bila je odlično raspoložena.

Kao zahvalu za pruženu podršku, Victoria je objavila galeriju fotografija na svom Instagram profilu, a na obiteljskoj fotografiji nalazi se i nasmiješena Nicola. Sudeći prema opisu u kojem piše: 'Sve vas jako volim' obiteljske nesuglasice stvar su prošlosti.

Da su obiteljske razmirice sada iza njih, Victoria je pokazala i poslavši poljubac Brooklynu na što se on s ljubavlju nasmiješio. Priča se da je nakon revije cijela obitelj proslavila koktelima, što upućuje da je razgovor oca i sina urodio plodom te da su možda nesuglasice sad iza njih.

  • +5
Obitelj Beckham u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia