važan datum

Veliko veselje u domu Korane Gvozdić i Ivana Šarića: 'Najljepše dvije godine!'

14.04.2023 u 08:58

Bionic
Reading

Zadarski komičar i nekadašnja voditeljica slove za jedan od omiljenijih poznatih domaćih parova, a kao kruna ljubavi u travnju prije dvije godine stigao im je sin Oliver. Presretni roditelji proslavili su njegov veliki dan

Uz puno smijeha, balona i nježnih trenutaka Korana Gvozdić i Ivan Šarić obilježili su važan datum u njihovim životima, rođendan svog prvog djeteta.

Naravno, nisu preskočili čestitati mu ni na društvenim mrežama, a kako je izgledalo ovogodišnje slavlje, pokazali su u zajedničkoj objavi. 'Najljepše dvije godine!', poručili su presretni roditelji s više fotografija sa svojim preslatkim sinčićem. Čestitkama su se u komentarima pridružili Koranini sljedbenici, a i ovaj put su se javili i brojni slavni Hrvati poput Slavka Sobina, Nataše Janjić Medančić, Jelene Glišić.

  • +4
Korana Gvozdić i Ivan Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Podsjećamo, Korana je sina rodila ranije od predviđenog termina, stoga je s njim morala u bolnici provesti više od mjesec dana. S obzirom na pandemijske mjere, posjeti nisu bili dozvoljeni pa je tako komičar dolazio pod prozor kako bi tek nakratko proveo vrijeme s Koranom, a malenog nažalost nije upoznao više od mjesec dana.

'Mislim da nijedna ljudska trauma ne može proći. Mislim da samo oko nje, takva kakva je, gradiš dalje život. Mislim da je to definicija prebolijevanja ili izliječenja. Ostane to duboko u svima nama, bilo to naša situacija ili neka druga ljudska trauma. Naučiš dalje živjeti i veseliš se sretnim trenucima koji su ti sada puno veća radost nego što su bili ranije. Zahvalnost je sada puno veća. Sve što sam prošla ponovila bih kad bih znala da će danas biti sve ovakvo kakvo je – da je on zdravo dijete', poručila je Korana ranije za RTL.hr.