SRETAN ROĐENDAN!

Dobri geni: Korana Gvozdić pohvalila se mamom koja slavi 70. rođendan

06.02.2023 u 14:49

Bionic
Reading

Bivša televizijska voditeljica i manekenka Korana Gvozdić, koja s komičarom Ivanom Šarićem ima sinčića Olivera, ovoga je puta svoj Instagram profil iskoristila kako bi javno odala priznanje svojoj mami Branki Gvozdić

'Predivna kao mama, nenadmašna kao baka! Sretan rođendan mama!' Riječi su to koje je pored zajedničke fotografije, na kojoj pozira s mamom Brankom, napisala nekadašnja manekenka i televizijska voditeljica Korana Gvozdić.

Na fotografiji mama i kći nasmijane poziraju pored rođendanske torte, a brojka koja je svjećicama ispisana ostavila je sve bez riječi.

Naime, Koranina mama proslavila je 70. rođendan, no zbog mladolikog izgleda, koji je očito bivša manekenka naslijedila od nje, toliko joj godina nitko ne bi dao.

Čestitke i komentari samo su se nizali: 'Ja ne vjerujem da ta žena ima 70 godina! Prekrasno izgleda', 'Baka je zakon', 'Wow, mama je fantastična!', 'Isti osmijeh, prekrasne obje'...

  • +2
Korana Gvozdić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

I uistinu, baš kao što je u jednom od komentara netko primijetio, mama i kći imaju isti neodoljivi osmijeh. Korana Gvozdić nikada nije krila kolika joj je mama podrška, što u poslovnom, što u privatnom smislu, a najviše joj je pomogla kada je rodila svog sina Olivera, koji je rođen prerano, te su Korana i on morali duže vrijeme provesti u bolnici.