KAKVA LEGENDA

Večer za pamćenje: Roger Federer nastupio s bendom Coldplay

05.07.2023 u 13:30

Bionic
Reading

Malo je reći da su obožavatelji Coldplayja na njihovom koncertu održanom u Zürichu ostali iznenađeni kada se na pozornicu, kao peti i počasni član, popeo jedan od najboljih tenisača svih vremena Roger Federer

Ni u najluđim snovima najveći fanovi Coldplayja nisu mogli sanjati da će kupovina ulaznice za njihov koncert u Zürichu biti spektakl o kojem će se pričati još godinama.

Naime, popularni bend predvođen Chrisom Martinom priredio im je pravi spektakl pozvavši na pozornicu jednog od najvećih tenisača svih vremena.

Nakon što su koncert započeli nekim od svojih najvećih hitova, Chris Martin na pozornicu je pozvao i 'petog člana' benda, a onda je na istu stigao ni manje ni više nego Roger Federer, a publika ga je nagradila glasnim ovacijama.

MIRKA FEDERER

Izraz lica Federerove supruge zbog njegovog susreta s Kate Middleton govori više od riječi

Pogledaj galeriju

Jasno je kao dan da je Federer bolji tenisač nego glazbenik, stoga ga je ekipa iz Coldplayja zadužila za održavanje ritma, što mu je išlo odlično. No, trema je bila itekako vidljiva, osobito kada ga je Martin 'natjerao' na kratki solo tijekom pjesme 'Don't Panic' s albuma 'Parachutes' objavljenog 2000. godine.

Iako iza sebe ima nevjerojatnu karijeru i 20 osvojenih Grand Slam turnira, Federer se na pozornici i nije osjećao pretjerano ugodno, no nakon što je sve bilo gotovo, na Instagramu je podijelio fotografije i video, napisavši da je za njega to bila 'avantura života' koju neće tako lako zaboraviti.