MAGNET ZA POGLEDE

Kate Middleton stigla na Wimbledon i ukrala pozornost osvježavajućim stajlingom

04.07.2023 u 14:58

Bionic
Reading

Princeza od Walesa ovog utorka premijerno se pojavila na novom izdanju teniskog turnira Wimlbledon, pritom brojne zadivivši elegantnim izdanjem

Britanska miljenica Kate Middleton plijenila je elegancijom prilikom dolaska u Wimbledon i uoči odavanja počasti tenisaču Rogeru Federeru na posebnoj ceremoniji koja se odvila na središnjem terenu.

Stigavši u gledalište All England Cluba uoči odavanja počasti osmerostrukom pobjedniku kultnog teniskog turnira, princeza od Walesa izgledala je posebno elegantno u osvježavajućem stajlingu.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Hannah Mckay / PA Images / Profimedia

Od 2016. godine Kate obnaša funkciju kraljevske pokroviteljice All England Lawn Tennis Cluba, a za spomenutu prigodu kreirala je formalno izdanje s glavnim fokusom na mint zelenom blejzeru na dvostruko kopčanje s potpisom francuske modne kuće Balmain.

Spomenuti blejzer, čije brojne inačice obožava nositi francuska prva dama Brigitte Macron, Kate je nosila slojevito nabačenom preko plisirane haljine dužine midi. Elegantnu kombinaciju upotpunila je parom klasičnih salonki u bijeloj boji i već viđenim dodacima poput torbice brenda Mulberry, narukvice brenda Sezane i decentnih naušnica s potpisom brenda Shyla.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Balmainov blejzer nedvojbeno dominira posljednjim izdanjem Kate Middleton. Izrađen u osvježavajućoj mint nijansi zelene, uključuje kontrastni šal ovratnik, a krasi ga dvoredno kopčanje s prednje strane i kroj po mjeri, tipičan za modni potpis francuske kuće pod kreativnom palicom dizajnera Oliviera Rousteinga.

Na tribinama u Wibledonu Kate se pridružila bivša tenisačica Lauta Robson uoči svečane ceremonije koja se održala u 13 sati, a zatim i teniskog meča između Katie Boulter i Darie Saville koji je prekinula kiša.

BESPRIJEKORNO DOTJERANE

Počeo je Wimbledon, a ove poznate dame s razlogom su ukrale pozornost

Pogledaj galeriju