super mama

Uživa u morskim radostima: Anja Alavanja Romac hvali se fotografijama s preslatkim nasljednicima

12.07.2021 u 11:30

Bionic
Reading

Voditeljica već neko vrijeme gušta u morskom ozračju, a sa svoje ovoljetne destinacije javlja se s različitim prizorima s bazena, plaže, a prije nekoliko dana pratiteljima na Instagramu je otkrila kako izgleda ljetovanje s tromjesečnom bebom

Voditeljica je u travnju rodila treće dijete, dječaka Dana, a sudeći po sve češćim objavama Anjin se dom doima kao prava obiteljska bajka koju dijeli s 34-godišnjim partnerom Vedranom Viljevcem, ekonomistom i nogometnim trenerom.

I ove godine 38-godišnja fit mama, unatoč trećem ne tako davnom porodu pokazuje se u badićima. Crveni su joj očito najdraži jer ih ima više modela. Anja Alavanja Romac pozirala je pored bazena i svojim pratiteljima poslala poljubac.

Pozirajući u još jednom omiljenom badiću s mornarskim uzorkom pokazala se i sa svojim dječacima, ovog puta starijim sinovima Ivorom i Jakovom koje je, podsjetimo, dobila u braku s glazbenikom i ekonomistom Željkom Romcem. Upravo dječaci sada imaju važnu ulogu starije braće jer mami pomažu na svakom koraku osobito s mlađim bracom. Prije nekoliko dana je iznenadila svoje sljedbenike jer je pokazala Danovog oca, Vedrana Viljevca koji je dječaka držao u naručju.

  • +2
Anja Alavanja Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL