LJETO SAMO ZA NJIH

Nježni prizori: Anja Alavanja uživa u Istri sa svojim novim partnerom i najmlađim sinom

05.07.2021 u 09:54

Bionic
Reading

Na svom je Instagram profilu voditeljica Anja Alavanja poprilično aktivna, a sa svojim pratiteljima najradije dijeli dogodovštine iz svakodnevnog života s najmlađim sinom Danom. Upravo s njim, ali i partnerom Vedranom Viljevcem, Anja uživa u ljetnom odmoru

Iako njezin najmlađi sin ima tek tri mjeseca, maleni Dan već je pravi putnik. Sa svojim je roditeljima, televizijskom voditeljicom Anjom Alavanjom i nogometnim trenerom i ekonomistom Vedranom Viljevcem, već obišao neke od turističkih destinacija na Jadranu, a sada njih troje uživaju i u Istri.

Fotografije nastale u bajkovitom Grožnjanu, Anja Alavanja podijelila je sa svojim pratiteljima na svom Instagram profilu. Na jednoj fotografiji ponosna mama pozira u kratkim traper hlačicama i topiću, lica sakrivenog iza slamnatog šešira, sjedeći na pragu neke kuće, dok nasmijana drži malenog Dana, a mnogima je za oko zapelo i to da je, iako to nerado čini, ovoga puta objavila i fotografiju svog Vedrana.

Riječ je o fotografiji snimljenoj pomalo iz daljine kako sjedi na klupici pored zelenih vrata, držeći nježno svog sina. Po svemu sudeći ovoga im puta društvo ne prave Anjini sinovi iz braka sa Željkom Romcem, Ivor i Jakov.

  • +2
Anja Alavanja Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL