miljenici javnosti

Uvijek skockani i zgodni: Senka Bulić i njezin životni partner u rijetkom javnom pojavljivanju, stigli su na premijeru predstave

08.10.2022 u 07:36

Bionic
Reading

Čuvena redateljica, glumica i intendantica HNK Varaždin uz svojeg odabranika Damira Josipovića rado su pozirali okupljenim fotografima na premijeri predstave 'Svijetlo pada' u Zagrebačkom kazalištu mladih

Senka Bulić i glazbenik Damir Josipović rijetko 'počaste' zajedničkim pojavljivanjem zbog čega je njihov izlazak ovog petka bio pravo iznenađenje. I dok je glumica i redateljica blistala u za nju prepoznatljivom, crnom outfitu od glave do pete, bubnjar se uskladio s njom u casual izdanju.

Zadnji put su snimljeni skupa u svibnju ove godine na premijeri predstave 'Zločin na Kozjem otoku'. Prisjetimo se, par se upoznao 2014. godine, kada su se i zaljubili, na predstavi 'Dream od Life' o životu Patti Smith u kojoj je imala glavnu ulogu, a Damir je svirao. Rijetko o svojoj vezi pričaju u javnosti.

'Ja uvijek mislim da je on stariji od mene, ja sam kao neko dijete o kojem se on brine jer ja stalno nešto radim, non stop sam u umjetnosti, a on je dosta racionalan iako je muzičar. On je nekako puno organiziraniji od mene, baš je zreo čovjek tako da ja zapravo ne osjećam nikakvu razliku u godinama', izjavila je Senka ranije za In Magazin.

Inače, početkom 2022. Senka Bulić je na radost Varaždinaca imenovana ravnateljicom tamošnjeg Hrvatskog narodnog kazališta a prvom predstavom 'Bogovi', u režiji Dalibora Matanića, osvojila srca publike i kritike.

  • +9
Premijera predstave 'Svijetlo pada' Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko