MILJENICI PUBLIKE

Uspješni su i soliraju: Evo tko su zvijezde nove turske sapunice 'Azra'

02.01.2020 u 14:55

Bionic
Reading

S početkom nove godine, Nova TV je ljubitelje turskih serija počela s emitiranjem nove u kojoj su glavne zvijezde glumci koje je domaća publika već upoznala i to kroz 'Faziletine kćeri' i 'Tuđi život'. Riječ je o Alini Boz i Alpu Nevruzu

Za razliku od uloge buntovnice Hazal u seriji 'Tuđi život' u novoj seriji Alina Boz, glumi pozitivku, djevojku Azru Güneş kćer velikog kebabdžije koja živi na selu i spremna je svima pomoći. Alp Nevruz, poput uloge u seriji 'Faziletine kćeri' i ovdje glumiti bogataša Cenka Çelena. Misli da se nalazi u centru svijeta vjerujući da se svijet okreće oko njega. No, Azra će dobiti Cenkovo bogatstvo jer će pomoći njegovoj majci u nezgodi što će zakomplicirati stvari.

Uz Alinu i Alpa u seriji 'Azra' glumačku postavu čine i Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Buraka Tamdoğana te Gökçe Yanardağ.

Alina Boz

Glumica je rođena je u Moskvi 14. lipnja 1998. godine. Majka joj je Ruskinja a otac turskoj podrijetla te su se kad je Alina imala sedam godina preselili u Istanbul 2005. godine. Tamo je pohađala satove plesa i kazalište te se zaljubila u glumu. Bavila se modelingom te je bila u brojnim reklamama i na naslovnici časopisa 'Heygirl' i sada se još uvijek uz glumu tu i tamo bavi modelingom pa je trenutno zaštitno lice za 'Pantene' boju za kosu. Osim u dvijema popularnim turskim serijama 'Tuđi život' i 'Elimi Birakma' glumila je i u filmu 'Kacma Birader'. Bez obzira na slavu koju joj je uloga u 'Tuđem životu' donijela, lijepoj Alini u ljubavi ne cvjetaju ruže. Bila je u vezi sa poznatim glumcem Burakom Canom, a trenutno je u potrazi za srodnom dušom.

'Kod mene nema odgovora na pitanja poput koja mi je omiljena boja ili vrsta glazbe. Volim sve što mi se sviđa. Vodim se osjećajima, no vrlo sam neodlučna. Kad god nešto kupujem ili činim, uvijek tražim savjet i želim odobravanje. Vrlo sam sramežljiva. Ne mogu ni telefonski naručiti dostavu ili vodu', izjavila je ranije.

Alp Nevruz

Ovaj 29-godišnjak novi je miljenik publike, a po mnogima je nasljednik Bali-bega. Markantni Turčin rođen je u Istanbulu 15. siječnja 1990. godin, a i on se poput Aline prije glume u filmovima i televizijskim serijama, bavio modelingom. Osim lijepog lica ima i akademsku naobrazbu. Diplomirao je na Tehničkom fakultetu u Yildizu, gdje je pohađao Odsjek za turski jezik i književnost. U slobodno vrijeme bavi se plivanjem i streljaštvom.

View this post on Instagram

overthinking..

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

Uz serije 'Fazilet i njezine kćeri' i 'Azra' , glumio je i u horor-filmu 'Ceberrut' te serijama 'Elimi birakma', 'Arkadaslar Iyidir' i 'şk Laftan Anlamaz'. Još uvijek je solo te je izjavio da mu se po pitanju ljubavi nigdje ne žuri jer mu je posao trenutno najvažnija stavka u životu.

View this post on Instagram

🏍

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on