Tolgahan Sayisman

Turski zavodnik s tv ekrana svojedobno je proglašen najljepšim muškarcem na svijetu

29.10.2019 u 18:44

Bionic
Reading

Ljubitelji turskih sapunica od početka listopada na Novoj TV mogu pratiti novu uspješnicu 'Crni biser'. Serija je puna intrigantnih ljubavnih zapleta i likova koji ženskom dijelu publike zaokupljaju pažnju poput markantnog lika Kenana kojeg glumi Tolgahan Sayışman

Taj je turski glumac prije 14 godina proglašen najzgodnijim muškarcem na svijetu, a osim dobrog izgleda može se pohvaliti i zavidnom karijerom. Danas se njegove serije prikazuju u više od trideset zemalja na četiri kontinenta. No Tolgahan Sayışman je izjavio da je njegov životni put bio velika borba.

'Nikada mi ništa nije bilo posluženo na srebrnom pladnju. S vremena na vrijeme pojavile bi se neke prilike, no nijedna vrata nisam zatekao otvorena. Morao sam uložiti veliki trud kako bih ih otvorio. Od dana kad sam prvi put došao na set kao statist do danas prošlo je dvadeset godina. Bilo je i trenutaka koji su bili vrlo teški, no nisam se predao, uvijek sam radio', izjavio je glumac.

Odrastao je u velikoj obitelji u Kadikoju na azijskoj obali Istanbula. Kao dijete je htio biti nogometaš, no nakon puberteta počela ga je zanimati gluma. Želio se upisati na akademiju, ali otac mu to nije dopustio.

Na natjecanju ljepote 'Manhunt International' 2005. godine je izabran je za najljepšeg muškarca na svijetu, a to ga je, itekako odredilo u glumačkom svijetu budući da mu je ta osigurala popularnost. Veći uspjeh je zaradio na račun serije 'Zbogom, Rumeli' u kojoj je igrao glavnu ulogu. Nakon toga je glumio u desetak serija.

Uz uspjehe na poslovnom planu, slavni Turčin je sretan i kad je riječ o privatnom životu. Od 2017. je u braku s 27-godišnjom glumicom i manekenkom Almedom Abazi.

'Sretan sam što si se rodila i što si dio mog svijeta. Ostatak mog života bit će pun tvoje ljubavi. Sretna nam godišnjica', napisao je u veljači glumac uz fotografiju s vjenčanja.

Ove godine rodio im se sin Efehan.

View this post on Instagram

❤️🧿

A post shared by Tolgahan Sayışman (@tsayisman) on

  • +3
Tolgahan Sayısman Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo