KAD VIDA SLAVI

Urnebesna fotka 'ujaka' Woodyja Harrelsona na 13. rođendan McConaugheyjeve kćeri

27.01.2023 u 13:01

Bionic
Reading

Nakon što su nedavno proslavili 10. rođendan najmlađeg sina Livingstona, Camila i Matthew McConaughey ponovno su se morali uhvatiti organizacije nezaboravne rođendanske zabave i to ovoga puta za mezimicu Vidu

Popularni glumac i njegova supruga ne dijele često obiteljske trenutke sa svojim mnogobrojnim obožavateljima, no posebne prigode ipak zaslužuju postati izuzetak. Tako je to bilo prije desetak dana, kada je najmlađi sin Camile Alves i Matthew McConaugheyja, Livingston, proslavio 10. rođendan, a ovoga puta razlog za slavlje imala je njihova kći Vida povodom 13. rođendana.

Službeni ulazak u tinejdžerske godine moglo je biti proslavljeno nikako drugačije nego velikom proslavom s obitelji i prijateljima na zajedničkom odmoru. Kako je vidljivo na fotografiji koju je Camila Alves objavila na svom Instagram profilu, s njima je na proslavi bio i omiljeni 'ujak' Woody Harrelson.

Na urnebesnoj fotografiji, snimljenoj još 3. siječnja, no objavljenoj tek sada, holivudski glumac izgubljeno gleda u rođendansku tortu, s izrazom lica kao da se nečega pokušava prisjetiti, dok pored njega, sa krunom i ogrlicom od cvijeća, stoji slavljenica.

Camila je pored fotografije napisala: 'Ujak Woody Harrelson se pita je li torta veganska ili nije.'

  • +12
Matthew McConaughey s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Uz to je opisala kako 'vrijeme brzo prolazi', kao i da je Vida njezino sunce, a značenje njezinog imena otkriva sve (vida - na latinskom život, op.a.).

Pretpostavlja se da je obiteljski odmor 'odrađen' na Havajima, a i ovoga su puta družili se s Harrelsonom, baš kao ljetos u Hrvatskoj, gdje su svi zajedno krstarili na luksuznoj jahti.