41 JOJ JE GODINA TEK

Matthew McConaughey u rođendanskoj čestitki nazvao suprugu 'seksi mamom'

29.01.2024 u 16:32

Bionic
Reading

Svoj službeni Instagram profil Matthew McConaughey iskoristio je kako bi obilježio 41. rođendan svoje lijepe supruge Camile Alves, objavivši uz to njihovu zajedničku fotografiju

Već godinama Matthew McConaughey budi se sretan uz svoju voljenu suprugu Camilu Alves, s kojom je u braku dobio i troje djece. Koliko je sretan i zaljubljen u nju pokazao je i u najnovijoj objavi na svom službenom Instagram profilu, gdje je još neviđenom privatnom fotografijom, na kojoj su njih dvoje sami, čestitao lijepoj Camili 41. rođendan.

Uz fotografiju poželio je 'seksi mami' sretan rođendan, nakon čega su se krenule nizati brojne čestitke McConaugheyjevih obožavatelja iz cijeloga svijeta.

Iako su zajedno već 18 godina, u braku su nešto manje, točnije 12 godina, a tijekom braka dobili su sinove Levija (15) i Livingstona (10) te Camilinu kopiju, kćer Vidu (13). Za razliku od mnogih holivudskih glumica, McConaughey je sa suprugom svio obiteljsko gnijezdo u Austinu, u američkoj saveznoj državi Teksas, gdje još uvijek uspijevaju uživati u anonimnosti.

Matthew McConaughey i Camila Alves Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prije negoli ju je sreo McConaughey je bio zločesti holivudski dečko s poprilično dugom listom slavnih žena koje je zaveo, među kojima su bile Sandra Bullock i Penelope Cruz. Većinu vremena provodio je tulumareći, a da se takvim životom baš i neće proslaviti, znao je kada je uhićen jer je ometao susjede plešući gol i svirajući bongo.

CAMILA ALVES

Inspirirajte se western stilom: Ove čizme baš uvijek dobro izgledaju uz traperice

Pogledaj galeriju

Nakon što je noć proveo u pritvoru postalo mu je jasno da se mora smiriti, a 15 godina kasnije, kada je imao 44 godine, shvatio je da je upravo to bila prijelomna točka u njegovu životu, koja mu je na kraju i pomogla.

‘Moja majka me naučila da cijenim žene i odnosim se prema njima s velikim poštovanjem.’ I upravo tako odnosi se prema svojoj supruzi, što je itekako vidljivo na crvenim tepisima filmskih festivala i raznim premijerama.