SAGA SE NASTAVLJA

Unatoč apelima da iz poštovanja prema princu Philipu sve odgode, najiščekivaniji intervju ipak će se emitirati i u Britaniji

04.03.2021 u 23:17

Bionic
Reading

Prepucavanja odmetnutih i vjernih članova britanske kraljevske obitelji već danima zabavljaju svjetsku javnost, a u iščekivnju vrućeg intervjua princa Harryja i Meghan Markle s Oprah Winfrey, razne optužbe i prljavi veš lete s obje strane Atlantika

U najnovijem najavnom spotu koji je CBS prikazao u četvrtak za predstojeći intervju, Meghan je rekla 'već je puno ... izgubljeno'. Rekla je da se od nje ne može očekivati ​​da šuti ako kraljevska obitelj sudjeluje u 'podržavanju laži o nama'.

Intervju s Winfrey, koji će se emitirati u SAD-u u nedjelju, pokazat će kako je izgledao odnos između Harryja i Meghan i članove kraljevske obitelji dok su bili dio 'radne kraljevske obitelji', tzv. 'Firme' prije nego što su nastavili život u SAD-u.

U najavnom spotu za intervju Oprah Winfrey pita Meghan: 'Kako se osjećate sad kad kraljevska palača čuje kako otkrivate svoju stranu? Ona odgovara: 'Ne znam kako bi mogli očekivati ​​da ćemo, nakon svega, i dalje samo šutjeti ako postoji aktivna uloga koju 'Firma' igra u podržavanju laži o nama. 'I, ako to sve dolazi s rizikom... mislim, mnogo je toga već izgubljeno'.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

Kako se bliži trenutak emitiranja najiščekivanijeg intervjua, tenzije sve više rastu pa su se britanski mediji početkom tjedna ponovno raspisali o Meghaninom zlostavljanju članova osoblja dok je još bila dio 'radne kraljevske obitelji'.

Meghan je optužbe za mobing nazvala proračunatom kampanjom blaćenja, dok je Buckinghamska palača jučer najavila istragu tih optužbi.

Nakon što je Buckinghamska palača objavila da je princ Philip, 99-godišnji suprug kraljice Elizabete, podvrgnut u srijedu zahvatu zbog postojećeg stanja srca, koji je uspješno prošao, krenuli su apeli da se intervjuu iz poštovanja prema Harryjevom djedu odgodi.

No, od tog pokušaj isto neće biti ništa, jer je britanski televizijski kanal ITV četvrtak u poslijepodnevnim satima emitirao isječak intervjua Meghan i Harryja pod svojim logom.

Unatoč zdravstvenim problemima princa Philipa, pišu britanski mediji, ITV je objavio svoj brendirani isječak intervjua jer su se obvezali objaviti dvosatnu emisiju.

  • +16
Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / P

Najava je objavljena u 16 sati po britanskom vremenu, a radi se o istoj snimci koju je CBS emitirao u jutarnjim satima, samo s ITV-jevim logom u kutu.

Zbog odluke o emitiranju intervjua televizijski kanal se suočio s bijesnim reakcijama u zemlji, no svoju su odluku potvrdili i na Twitteru.

'Oprah s Meghan i Harryjem emitirat će se u ponedjeljak, 8. ožujka na ITV-u u 21 sat', stoji u objavi.