NE POSTOJI ZABRANJENA TEMA

Oprah u intervjuu s princem Harryjem i Meghan Markle: 'Jeste li šutjeli ili su vas ušutkali? Rekli ste mi neke prilično šokantne stvari'

01.03.2021 u 09:25

Bionic
Reading

Bura oko izbacivanja princa Harryja i Meghan Markle iz kraljevske obitelji se ne stišava, a smirivanju situacije sigurno neće doprinijeti intervju s Oprah Winfrey, koja je u najavi intervjua ustvrdila 'rekli ste mi neke prilično šokantne stvari'

U najavi svog intervjuu s kraljevskim parom, koja je emitirana u pauzi vijesti u nedjelju na CBS-a, voditeljica Oprah Winfrey obraća se trudnoj Meghan Markle, koja miluje svoj trudnički trbuščić.

'Jeste li šutjeli ili su vas ušutkali?', pita Winfrey Markle i dodaje kako samo želi svima jasno dati do znanja da ne postoji tema koja je zabranjena.

U najavi Markle ne odgovara Oprah na pitanja, koja joj se u jednom trenutku obraća s rečenicom 'Gotovo neizdrživo mi zvuči kao da ste došli do prijelomne točke'.

Zatim se bivšoj glumici i voditeljici pridružio i princ Harry, koji je na trenutke duboko uzimao dah i držao suprugu za ruku.

'Najviše me brinulo ponavljanje povijesti', kaže princ Harry, koj je često govorio o svom slomljenom srcu nakon majčine smrti.

  • +16
Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / P

Govoreći o princezi Diani, koja je 1995. godine prkinula šutnju i u intervjuu s Martinom Bashirom progovorila o vezi princa Charlesa i Camille Parker Bowles, Harry kaže kako je još uvijek očajan zbog njezine smrti.

'Sad mi je uistinu puno lakše i mogu reći da sam sretan što je, dok s tobom razgovaram pokraj mene i moja supruga... jer ne mogu ni zamisliti kroz što je sve ona (Diana) sama morala prolaziti u sličnim situacijama svih tih godina. Nama dvoma bilo je nevjerojatno teško, no bar smo imali jedno drugo', kaže Harry i dodaje kako je i njima ovo bilo jako teško, ali barem su imali jedno drugo.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Dva sata ekskluzivnog intervjua, u kojemu par sa slavnom voditeljicom razgovara o svojoj odluci da napuste kraljevsku obitelj i presele u Kaliforniju sa sinčićem Archiejem, bit će emitiran u nedjelju 7. ožujka.

Dogovor s Oprah Winfrey za intervju potaknuo je kraljicu Elizbetu i Bukinghamsku palaču da odmetnutom kraljevskom paru oduzme sva kravljevska pokroviteljstva, a njihov odgovor kraljici da je 'služba univerzalna' razbjesnio je princa Williama i ostale dvorjane koji su ostali šokirani takvim nepoštivanjem kraljice.

Intervju s kraljevskim parom, prema njenoj najboljoj prijateljici Gayle King, Oprah je nazvala 'najboljim što je ikad napravila'.