ZGODNA MAMA

Ulica kao modna pista: Irina Shayk u društvu svoje preslatke kćerkice ukrala sve poglede

20.10.2020 u 09:35

Bionic
Reading

Lijepa Ruskinja za svaki svoj izlazak u javnost pomno pripremi stajling u kojem će prošetati ulicama New Yorka, gdje živi već godinama. Posljednja šetnja s malenom Leom De Seine nije prošla nezamijećeno

Po izlasku iz automobila na Manhattanu, Irina Shayk ukrala je svu pažnju okupljenih paparazzi fotografa koji je prate u stopu. Pogotovo nakon što je iz istog automobila izašla i trogodišnja Lea De Seine, njezina kćerkica koju dijeli s producentom i glumcem Bradleyem Cooperom.

Slavna mama uskladila je svoj upečatljiv stajling s onim svoje mezimice. Dok je lijepa Ruskinja na sebe odjenula žutu upečatljivu haljinu od svile i kombinirala je s kožnim duljim blejzerom, kćerkicu je ogrnula jednakim živim bojama.

Malena Lea nosila je žuti teddy kaputić, žute čarape, crnu suknjicu i prugastu bluzicu te neizostavnu zaštitnu masku za lice.

Da cijeloj situaciju pristupa vrlo ozbiljno te da se štiti od virusa, Irina je pokazala i svojim primjerom. Također je nosila zaštitnu masku i to dizajnerskog komada.

Neočekivano tople temperature koje su posljednjih dana u New Yorku, manekenka i model iskoristila je kako bi prošetala omiljene ravne sandale uz ovaj efektan stajling.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia